muntžak malý (Muntiacus reevesi)

třída: Savci

muntžak malý

Ostrým zvukem vydávajícím při nebezpečí, které se podobá psímu štěkotu, si muntžak vysloužil označení „štěkající jelínek". Jeho domovinou je jihovýchodní Čína a Thaj-wan, ale byli vysazeni i ve Velké Británii. Samci mají malé růžky a dlouhé a silné horní špičáky, samice jsou bezrohé a špičáky mají mnohem menší. Naše zoo je začala chovat v roce 2006 a daří se zde i odchovy mláďat.

sobota 22. března 2014

Patron zvířete

Na můj chov v zoo můžete přispět jakoukoli částkou, minimálně však 1 000 Kč.

Informace jak se stát patronem

přechodné období: březen, říjen

od 9.00 do 17.00 h Dolní pokladna:

od 9.00 do 17.00 h Horní pokladna:

od 9.00 do 17.00 h Pavilony:

do 18.00 h Areál zoo:

více

přechodné období: březen, říjen

110,- Kč Dospělí:

55,- Kč Děti, studenti, důchodci:

290,- Kč Rodinné vstupné (2 + 2):

více

KOUPIT VSTUPENKY ONLINE

Pomáháme přírodě