Výběh pro želvy VÝBĚH

Co zde najdete: želvy ostruhaté
Kde se výběh nachází: horní část zoo
Postaven: 2015

Travnatý výběh obývají želvy ostruhaté, obyvatelé subsaharské oblasti. Velikostně se jedná o třetí největší druh suchozemských želv. S oblibou využívají nejen volnou plochu, ale i zastiňující keře okolo výběhu. K vidění jsou pouze od jara do podzimu, v zimě jsou umístěny v zatepleném pavilonu, kam však návštěvníci nemají přístup.

foto
foto
foto

V Lexikonu jsou zvířata:

seznam "Kde mě najdete"

zimní sezóna: říjen - březen

od 9.00 do 16.00 h Dolní pokladna:

zavřeno Horní pokladna:

od 9.00 do 16.00 h Pavilony:

do 17.00 h Areál zoo:

více

zimní sezóna: říjen - březen

120 Kč Dospělí:

60 Kč Děti, studenti, důchodci:

310 Kč Rodinné vstupné (2 + 2):

více

KOUPIT VSTUPENKY ONLINE

Pomáháme přírodě